Σκάλα Ποταμιάς, Θάσος
Τηλ: 25931 10072
Τηλ: 25931 10150
Κιν: 69488 98154

Γενικά

Τα διαμερίσματα "RAINBOW" που βρίσκονται μόλις 150 μ. από τη παραλία της Χρυσής Αμμουδιάς της Σκάλας Ποταμιάς, σας προσφέρουν ένα ήσυχο και ειδυλλιακό χώρο με φόντο τα υπέροχα καταπράσινα βουνά, όπου η οικογένειά σας κι οι φίλοι σας μπορούν νάχουν τις πιο αξέχαστες διακοπές στο πανέμορφο νησί της Θάσου.

Διαθέτουμε 5 υπέροχα διαμερίσματα που μπορούν να εξυπηρετήσουν από 2-7 άτομα/παιδιά. Είναι πλήρως εξοπλισμένα κι έχουν ότι χρειάζεστε, όπως δωρεάν Wi-Fi, για να νιώσετε σαν στο σπίτι σας σ' όλη διάρκεια των διακοπών σας. Στο μεγάλο κι όμορφο κήπο μας μπορείτε να ξεκουρασθείτε απολαμβάνοντας το καφεδάκι σας και παρακολουθώντας τα παιδιά και τα μωρά σας να παίζουν με ασφάλεια στο παιδοχώρο που έχουμε φτιάξει ειδικά γι αυτά.

Στο κήπο θα βρείτε μια ψησταριά για δική σας χρήση και χώρο για να καθίσετε, προστατευμένοι από τον ήλιο. Απολαύστε τα καλομαγειρεμένα γεύματα στον έξω χώρο με τους αγαπημένους σας φίλους μέσα σ' ένα εξαιρετικό περιβάλλον και με υπέροχη θέα τα γύρω δασώδη βουνά.

Ακόμα διαθέτουμε αρκετό χώρο πάρκινκ, κάτω από σκιά, και θα'μαστε ευτυχείς να μπορέσουμε να σας προσφέρουμε οτιδήποτε χρειάζεστε για να κάνουμε τη παραμονή σας ευχάριστη και τις διακοπές σας αξέχαστες.

 
  • English
  • Ελληνικά
ΜΗ.Τ.Ε: 01.03.K.10.00.02241.0.1
Copyright © 2009, www.Go-Thassos.gr. All Rights Reserved.